Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Taraftarium 24 canlı izle

 

21 Eylül 2019 Cumartesi oynanacak maçlar arasında yer alan Fenerbahçe - Ankaragücü maçı saat kaçta? maçın başlama saati 20:00. Bu sezon iki kulvarda mücadele edecek olan Fenerbahçe, Avrupada mücadele etmediği için lige ağırlık verdi ve şampiyonluk parolası ile her maça hazırlanıyor. Ligde oynanan 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Bu defa kendi sahasında seyircisi önünde maça çıkacak. Fenerbahçe - Ankaragücü maçı hangi kanalda? bu maçı canlı ve şifresiz aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Fenerbahçe - Ankaragücü Taraftarium 24 canlı izle

Bein Sports şifresiz izle

Fenerbahçe bu sezon yaptığı transferler ile lige ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Bir geçen hafta kötü bir futbol sergiledi geride kalan 3 maçta futbol açısından güzel bir tablo sergiledi sahada. Bu maçın orta hakemi Abdulkadir Bitiken olacak bu hakemle Fenerbahçe 2 maça çıkmış ikisinde de sahadan galibiyetle ayrılmış. Şimdi gelin hep birlikte bu maçı aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Fenerbahçe - Ankaragücü Bein Sports şifresiz izle

Canlı maç izle

iki takım arasında oynanan maçlara bir göz atacak olursak son 10 maçın 5 de Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 maçta Ankaragücü galip gelmiş, 1 maçta beraberlikle sonuçlanmış. son 10 maçın 8 de sahada 2,5 gol üstü sonuç çıkmış, son 10 maçın 7 sinde karşılıklı gol olmuş. ilk yarılara baktığımızda ise son 10 maçın 7 sinde 1,5 gol altı sonuç olmuş. Bu maçı kesintisiz, donmadan şimdi aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Fenerbahçe - Ankaragücü maçı canlı izle

Tag(s) : #Fenerbahçe - Ankaragücü Bein Sports 1 canlı izle, #Fenerbahçe - Ankaragücü Bein Sports şifresiz izle, #Fenerbahçe - Ankaragücü Bein Sports izle, #fenerbahçe maçı bein sports 1 canlı izle, #fenerbahçe maçı bein sports şifresiz izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: